DRILLING GEL BAUMESSER COOLGEL 250

195 6844 4005
10,00 €
Sisältää alv:n
Kuvaus

Cool GEL

Puhdas poraus

Posliinigressien reikien poraamiseen liittyy aina työalueen saastumista. Jos kyseessä on kuivaporaus, syntyy suuri määrä pölyä. Jäähdytysnesteellä porattaessa - likaisen veden virta. Kaikki nämä tekijät vaikeuttavat prosessia, tekevät siitä epämukavaa, ja sinun on siivottava vihdoin työpaikka.

On olemassa ratkaisu – jäähdytysgeeli CoolGEL-poraukseen. Työpinnan merkitsemisen jälkeen geeli leviää tulevan reiän alueelle. Porauksen aikana geeli imee leikkaustuotteet ja sitoo ne estäen niiden leviämisen. Lisäksi tapahtuu tehokas poranterän jäähdytys, joka on niin hyvä kuin vesijäähdytys. Tämä lisää porausnopeutta ja pitää poranterän käyttöiän korkeana. Porauksen jälkeen riittää, että pyyhit porausalueen lautasliinalla, ja kaikki on puhdasta ja kuivaa.

Paksun koostumuksensa ansiosta geeliä voidaan levittää sekä vaaka- että pystypinnoille.

Se toimii parhaiten poranterillä, joiden halkaisija on enintään 35 mm.

Saatavana 250 g painavassa astiassa, joka riittää noin 20-25 reikään. Pääkomponentit ovat vesi ja lisäaineet, jotka parantavat porausta. Geeli on täysin turvallista terveydelle, vaikka se joutuisi ihmisen iholle.

Tuotetiedot
195 6844 4005
16 other products in the same category:

Viite: 6973702580627

Tuotemerkki: BIHUI

Timanttihiomalaikka

Koko: 4" (#50 #100) Aggressiivinen ja hyvä viimeistely Sopii erinomaisesti tasaisten pintojen ja viistettyjen reunojen kiillotukseen Ihanteellinen erityisesti laatoille, marmorille, posliinille, lasille jne.

Hinta 30,00 €
Varastossa

Seuraa meitä Facebookissa